Brenso

Wij zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om de werking van uw bedrijf verder te optimaliseren. Wij bouwen een brug tussen alle eilanden van data en brengen de juiste informatie naar iedere medewerker op het moment dat hij deze nodig heeft.

Contacteer ons


Brenso is een groeiend ICT- bedrijf dat met een grondige en weldoordachte aanpak alle bedrijfsprocessen doorlicht en optimaliseert. Via onze op maat geschreven software stroomlijnen en automatiseren we de bestaande activiteiten in duidelijke en eenvoudig uit te voeren taken.

We bieden een budgetvriendelijke totaaloplossing aan, die tegemoetkomt aan de reële behoeften van de KMO. Hierbij vertrekken we vanuit het standpunt dat een vlotte werking van een bedrijf afhankelijk is van de juiste gegevens op het juiste ogenblik bij de juiste medewerker te brengen. Correcte en actuele informatie altijd en overal ter beschikking hebben is één van de meest kritische succesfactoren.

Naast ons uitgebreide softwareaanbod bieden we alle ondersteunende diensten aan op het vlak van het operationeel beheer van uw ICT-infrastructuur. Samen met u tekenen we de plannen uit om uw informatica aan te passen aan de hedendaagse noden waarbij we rekening houden met de nieuwste technologieën. Indien u dit wenst staan wij in voor de implementatie van de uitgetekende architectuur, al dan niet door beroep te doen op de expertise van één van onze partners.

Vandaag de dag is ICT een niet te verwaarlozen deel van uw zakelijk succes.
Daarom is het belangrijk een ICT-partner te hebben, die met u meedenkt.

Brenso heeft ondertussen reeds meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van de KMO en biedt beproefde oplossingen die met uw bedrijf kunnen meegroeien.

Wij bieden voor betaalbare zekerheid, veiligheid & continuïteit. Zo verschuift de ICT in uw bedrijf van een tijdrovend probleem naar iets dat je gebruikt om je doelen te bereiken. 

2001
start
100%
streven naar 
klantentevredenheid
360°
ICT diensten
+20
jaren ervaring